Idrettsdagen

Nå er tiden kommet hvor vi Laksevågsgutter skal finne fram trengingstøyet og vise oss fram som idrettsutøvere. I år vil idrettsdagen foregå på Nygårdsmyren, søndag 16. juni.
Vi møter vi opp på Nygårdsmyren kl. 10.00 presis.
Deretter går det slag i slag med ballkast, løping, lengdehopp. og sist men ikke minst fotball. Ca. kl. 15.00 stiller vi opp i full uniform for å marsjere ned på Holmen der det blir premieutdeling, før vi slutter av ca. kl. 16.45. Alle må derfor ha medbrakt uniformer!
Samtidig er denne dagen en utmerket anledning til å skifte nytt vennskap blant både gutter og foreldre. Idrettsagen til buekorpset er kjent for å være en flott familiedag. Så jeg vil gjerne oppfordre alle foreldre og søsken om å møte opp denne dagen!
Alle må møte opp i treningstøy eller lignende på begynnelsen av dagen. for øvrig vil garderobene være åpne slik at det er anledning til å skifte til uniformer før vi marsjerer tilbake. Det kan være greit å ta med både mat og drikke, men vi vil etter planen også stille med en liten kiosk, hvor det er mulighet å kjøpe brus m.m.
Jeg håper å se mange foreldre, søsken og andre kjente denne dagen, men ikke minst alle dere aktive buekorpsgutter.
Vel møtt!!
Med Buekorpshilsen
Fredrik Frotvedt
Sjef Laksevågs Bueskyttere
Kontaktinfo:

Korpset:
55 34 76 80/
958 16 104
E-post: lb@labue.no

Gamlekarene:

Velforeningen:
E-post: lbv@labue.no

Web-ansvarlig:
Fredrik Mørk Frotvedt

Espalie:
E-post: lb@labue.no
Besøksadresse:
Skolegaten 6a
5160 Laksevåg